Pil der peger til højre

Anlægsgartner Hørsholm

I mere end 12 år har vi, hos Egedal Garden Care, udført professionelt havearbejde for kunder i Hørsholm. Vores virksomhed består af dygtige anlægsgartnere. Vi tilbyder et bredt spektrum af services inden for havearbejde. Vi har en professionel tilgang til alle opgaver og hjælper både private- og erhvervskunder.

En erfaren anlægsgartner

Vi har siden etablering i 2010 arbejdet med et utal af opgaver inden for anlægsgartnerbranchen. Igennem hårdt arbejde og gode samarbejder med vores kunder, har vi opnået en stor og bred erfaring inden for stort set alle discipliner af havearbejde.

Vi ser muligheder i professionel udvikling, da vi har høj kvalitet i fokus og detaljen for øje. Dette afspejles i de resultater, som vi leverer til vores kunder. Uden vores dygtige og engagerede anlægsgartnere kunne dette ikke lade sig gøre. Alle vores kollegaer er nemlig utroligt ærekære omkring udførslen af deres arbejde.

Hos Egedal Garden Care, er en opgave først løst, når den er løst til perfektion. Du kan derfor roligt have høje forventninger og regne med, at vi løser opgaven ordentligt.

Vi ved godt, at ingen mennesker er fejlfrie. Derfor er vi selvfølgelig altid åbne og konstruktive i forbindelse med eventuelle henvendelser, hvis der imod forventning skulle være fejl eller mangler med vores arbejde.

Har du brug for en anlægsgartner i Hørsholm? Så tøv endelig ikke med at ringe til os på telefon 88447066 til en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig og dine grønne arealer godt på vej.

Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
Trimning og beskæring - Egedal Garden Care

Din lokale anlægsgartner i Hørsholm

Selvom vi hører til i Slangerup, kører vi ofte ud til kunder på det meste af Sjælland. Vi har i mange år løst opgaver for mange tilfredse kunder i Hørsholm. Hvis du bor i Hørsholm og har brug for en dygtig anlægsgartner er vi derfor det perfekte match. 

Vores ydelser

Som tidligere nævnt, kan vi løse nærmest enhver opgave hos Egedal Garden Care. Du kan her nedenfor læse lidt omkring vores faste ydelser og skulle det du efterspørger ikke være på listen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig, som din lokale anlægsgartner i Hørsholm.

Anlægsgartner i Hørholm til erhverv

Hos Egedal Garden Care er vi professionelle samarbejdspartnere med en lang række erhvervskunder. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger skræddersyet til din virksomheds behov. Har I brug for en anlægsgartner i Hørsholm, som er i stand til at løfte større opgaver? Den klarer vi!

Kontakt os

Giv os et kald på telefon 88447066 eller kontakt os igennem formularen. Så ringer vi hurtigst muligt tilbage til dig, med henblik på at tage en uddybende samtale omkring hvordan vores kompetencer matcher jeres behov.

Indhent et tilbud