Pil der peger til højre

Træfældning

Har du behov for en professionel håndtering af din træfældning? Så lad os klare opgaven for jer. Vi har mange års erfaring indenfor området. Kontakt os allerede i dag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Træfældning og topkapning

  Har du et eller flere træer, som du ønsker at få fældet, kan vi give dig en hånd med opgaven. Vi besidder stor erfaring indenfor træfældning og har i tidens løb løst et hav af forskellige opgaver indenfor træfældning.

  Små såvel som store opgaver løses

  Uanset om du står overfor at skulle have klaret en større eller mindre opgave indenfor træfældning eller topkapning, er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med at udføre arbejdsopgaven. Uanset om du ønsker at få fjernet et træ helt, eller du blot ønsker at få beskåret og trimmet, hjælper vi gerne med dette.

  Topkapning udføres oftest fra lift og i sjældne tilfælde direkte fra træet. Topkapning anvendes når der ikke er plads til på sikker, og forsvarlig måde at fælde hele træet på én gang.

  Rodfræsning og reetablering

  Ofte er det nødvendigt efterfølgende at fræse stub og rod væk. Afhængig af efterfølgende anvendelse af området kan rodfræsningen foretages i flere dybder. Skal der efterfølgende etableres befæstet stisystem eller ny beplantning, skal rodfræsningen foretages dybere end hvis arealet skal reetableres med græs.

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Hvad koster træfældning?

  Prisen på en træfældning eller topkapning varierer alt efter opgavens omfang og placering. Hos Egedal Garden Care, kan du altid forvente at få en skræddersyet pris på netop din opgave. Hos os får du altid en konkurrencedygtig pris på træfældning.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud efter dine behov og ønsker.

  Omhyggelighed og god service

  Sætter du os på opgaven med træfældning, kan du forvente omhyggelighed og et veludført stykke arbejde, som vil leve fuldt ud op til dine ønsker. Vi lægger desuden meget stor vægt på at kunne yde en god service overfor dig, hvorfor du altid kan regne med, at din opgave vil være udført indenfor den aftalte tid og indenfor de aftalte rammer. Med andre ord vil du altid kunne regne med et godt og ønskværdigt resultat, når du sætter os til at hjælpe dig med træfældning.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Få professionel hjælp til træfældning

   Træer kan være smukke at beundre, men i mange tilfælde kan de gøre mere skade end gavn, når de vokser sig store. Der kan være chance for at de skygger for solstrålerne, eller står for tæt på huset, til at de er begyndt at gøre skade på murkværket og taget.

   I de største tilfælde kan det være risikabelt at håndtere de store og høje træer selv, da der er store risiko faktorer indblandet. For at sikre en effektiv træfældning, så kan du altid ringe til os. Vi er din garanti for at arbejdet bliver udført på en forsvarlig og sikker måde, så nærliggende huse og personer ikke ender i risikozonen.

   Hos Egedal Garden Care, har vi mange års erfaring i branchen med træfældning, og vi står altid klar til at hjælpe dig uanset størrelse og omfang på opgaven. 

   Vi sørger altid for at holde os opdateret på markedet med de nyeste teknikker og redskaber, til at kunne udføre de mest komplekse opgaver inden for træfældning til den højeste kvalitet.

   Du kan med ro i maven være sikker på, at vi udfører opgaven med stor sikkerhed og præcision, der giver dig et flot resultat, du vil få glæde af.

   Plænepleje - Egedal Garden Care

   Hvorfor vælge os?

   Har du brug for træfældning? Hos Egedal Garden Care har vi stor erfaring i branchen, og vi tilbyder et højt serviceniveau.

   Vi er specialiserede i træfældning og kan håndtere alle typer træer, sorter og størrelser. Vores professionelle team tilbyder kvalitetsbevidst arbejde, hvor vi lever op til dine ønsker og behov.

   Vi tager altid hensyn til vores kunders ønsker og sørger for at overholde alle sikkerheds- og miljømæssige standarder og retningslinjer. Vores mål er at sikre, at du får en problemfri træfældning og en tilfredsstillende oplevelse.

   Vælg Egedal Garden Care til din træfældning og få den bedste service og effektivitet, der er tilgængelig på markedet. Kontakt os i dag for at få mere information om vores træfældningstjenester og få en gratis vurdering.

   Vi udfører mere end bare træfældning

   Hos Egedal Garden Care i Nordsjælland tilbyder vi ikke blot træfældning. Vi tilbyder også blandt andet stubfræsning, rodfræsning og topkapning på alle typer af træer. Om det er et egetræ, rødbøg, fyrretræ eller noget helt fjerde, spiller ingen rolle hos os. Vi har erfaring med langt de fleste nordiske træsorter og har udført mange af denne slags opgaver.

   Vores erfarne team kan håndtere selv de største og mest komplekse træer, og vi garanterer altid den højeste kvalitet i vores arbejde. Vores topmoderne udstyr og teknikker sikrer en sikker og effektiv træfældning, uanset træets størrelse eller form.

   Vi holder os altid opdateret indenfor de nyeste metoder og teknologier i forhold til vores arbejdsgang, værktøjer, redskaber og arbejdsmetoder. På den måde er du garanteret, at din opgave løst tilfredsstillende og efter dine behov og ønsker.

   Kontakt Egedal Garden Care i dag og hør mere om dine muligheder for træfældning og få den bedste service og kvalitet. Kontakt os i dag på telefon 71 70 70 66 eller på mail frp@egedal-gardencare.dk, for at få mere information om vores træfældningstjenester og få en gratis vurdering.

   Kontakt os i dag

   Har du spørgsmål til vores arbejde som anlægsgartner? Eller måske interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

   Du kan skrive til os via vores kontaktformular på siden her, eller vores mail frp@egedal-gardencare.dk.

   Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe direkte til os på 70 71 94 18, så vi kan tage en uforpligtende snak.

   Indhent et tilbud