Pil der peger til højre

Vedligeholdelse af grønne arealer

Vi har over 12 års erfaring, inden for vedligeholdelse af grønne arealer. Vi hjælper dagligt erhvervskunder og boligforeninger, med at vedligeholde deres områder. Vi kan helt sikker også hjælpe jer, kontakt os allerede i dag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Vi tilbyder vedligeholdelse af grønne arealer

  Hos Egedal Garden Care varetager vi vedligeholdelse af grønne områder. Vi tilbyder bl.a. plæne pleje, trimning & beskæring, glatførebekæmpelse, træfældning, beplantning, haveservice, rensning af tagrender, feje og sug.

  Står din opgave her ikke, så fortvivl ej, kontakt os så finder vi en løsning der passer dig.

  Vi tager hensyn

  Vi tager hensyn til områder eller ønsker du måtte have. Vi skræddersyer altid aftaler til dig og dit område. Er der steder vi ikke skal gøre noget, eller skal gøre noget anderledes så tilpasser vi det.

  Når vi har klippet hækken, slået græsset eller hvad vi end har lavet. Så rydder vi altid op efter os og afskaffer affaldet. Det er en selvfølge for os, når vi servicer vores kunder.

  Græsslåmaskine
  Egedal Garden Care - Logo
  Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
  Egedal Garden Care - Logo

  Mere end 12 års erfaring

  I vores mere end 12 år, har vi varetaget mange grønne arealer. Dvs. at vi har med alt sandsynlighed maskiner og kompetencerne til at varetage din opgave som du ønsker.

  Når du vælger Egedal Garden Care, får du kvalitetsbevidst-, grundigt- og effektivt arbejde.

  Vedligeholdelse af grønne arialer - Få en fast aftale hos os

  Uanset om du ønsker at vi kommer én gang om måneden, eller om vi skal komme fire gange, så er det noget vi aftaler med dig. Vi tilpasser os til jeres hverdag, så hvis det passer bedst tidlig om morgenen eller om aftenen, så gør vi det.

  Kontakt os i dag og hør mere om vores vedligeholdelse af grønne arealer. Ring på 88 44 70 66, eller skriv til os på frp@egedal-gardencare.dk. Så finder vi en løsning der passer dig. 

  Vi udfører alt inden for vedligeholdelse af grønne arealer

  Vi klarer alt for vores kunder, der har med vedligeholdelse, tilsyn og pleje af udendørs arealer – men med speciale i grønne arealer. Vi tilbyder alt lige fra snerydning, saltning samt fejning af fortov, stier og parkeringsarealer til vedligeholdelse af grønne arealer.

  Dette indebærer trimning, beskæring, træfældning, plænepleje, beplantning og haveservice. Der findes ikke den opgave som vi ikke har kompetencerne og kvalifikationerne til. Har I tagrender der skal have en kærlig hånd klarer vi også den.

  Har I brug for rådgivning til jeres grønne arealer, kan vores faguddannede personale hjælpe jer. Vi finder i samarbejde, den plejeaftale der passer til jeres behov og krav. Vi udfører vedligeholdelse af de grønne arealer, så i kan koncentrere jer om de kerne kompetencer i besidder.

  Top kvalificerede medarbejdere til at udfører vedligeholdelse af grønne arialer

  Vores personale er alle veluddannede indenfor gartner verdenen. De har alle sammen en bred vifte af kompetencer, der gør dem i stand til at varetage enhver opgave inden for vedligeholdelse af grønne arealer.

  Vi gør altid en dyd ud af at rydde pænt op efter os selv, så jeres plæne eller andet altid står knivskarpt når vi er færdige for dagen. Derudover sørger vi for at det er den sammen person der kommer og udfører opgaven, så I altid kan forvente den samme høje kvalitet.

  Lad os bevise overfor jer, hvorfor vi skal være jeres foretrukne samarbejdspartner.

  Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning.

  Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
  Trimning og beskæring - Egedal Garden Care
  Egedal Garden Care - Logo
  teamet

  Kundens behov er altid i fokus

  Vi sætter en ære i at I som kunde er tilfreds med det færdige resultat. Derfor tager vi altid en snak med jer inden vi påbegynder arbejdet, så vi kan få afstemt hvad jeres behov og ønsker er. I har drømmene og visionerne og vi har kompetencerne til at føre dem ud i livet.

  Vi udfører udelukkende opgaver omhandlende vedligeholdelse af grønne arealer ud fra en konkret skriftelig aftale. Dette er jeres og vores forsikring om at der ikke opstår misforståelser, både før, under og efter arbejdets udførelse.

  Kontakt os allerede i dag

  Kunne i bruge vores ekspertise eller er i interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for jer i forhold til rådgivning eller vejledning. Så skal i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 88 44 70 66 eller på mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.

  Indhent et tilbud