Pil der peger til højre

Rensning af tagrender

Har i behov for en rensning af tagrender. Vi har mange års erfaring inden for rensning af tagrender. Vi kan gøre det hurtigt og effektivt. Kontakt os allerede i dag.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Professionel rensning af tagrender

  Hos Egedal Garden Care hjælper vi virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger i Nordsjælland med professionel rensning af tagrender. Vi anvender udelukkende specialudstyr, der er lavet til at rense tagrender, så vi opnår de bedste resultater af højeste kvalitet. Når vi udfører opgaven, så er det med stor omhyggelighed og grundighed. På den måde er vi sikre på, at tagrenderne bliver renset ordentligt uden skader

  Det er vigtigt at få en rensning af tagrender

  I Danmark regner det en hel del i løbet af året. Af den grund er det vigtigt at holde sine tagrender rene, da en tilstoppet tagrende kan have alvorlige konsekvenser for bygningen. Der kan bl.a. opstå fugt-, frost- og vandskader. Oftest skyldes en tilstoppet tagrende mos, blade og andet nedfald, som især ses hyppigt, hvis man er blandt træer og lignende. Derfor tilbyder vi også en fast aftale, så vi løbende kommer forbi, og renser tagrender efter behov. Således er du sikker på, at du undgår bekostelige skader på din bygning.

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Omhyggelig anlægsgartner med fokus på kvalitet og service

  Som anlægsgartner har vi mange års erfaring, hvorfor vi er godt rustet til at udføre enhver opgave indenfor pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, herunder rensning af tagrender. Vi er meget omhyggelige og grundige, når vi udfører en opgave. Alle vores kunder får den samme professionelle behandling, og vi har stort fokus på at have et højt serviceniveau samt levere resultater af højeste kvalitet. Det ved vi nemlig, at vores kunder vægter højt. Vores mange års erfaring er din garanti for et veludført og grundigt arbejde, som du kan nyde i lang tid fremover.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi kommer gerne med et forslag til en fast aftale, hvis i ofte har behov for at få renset tagrender. Vi kan bl.a. kontaktes via skrift på mail frp@egedal-gardencare.dk eller ved at benytte vores kontaktformular på siden her. Ved skriftlige henvendelser, bestræber vi os på at svare tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende og gratis tilbud på opgaven.

  Du kan også vælge at ringe direkte til os på telefon 88 44 70 66 for en uforpligtende snak.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Indhent et tilbud