Pil der peger til højre

Anlægsgartner

Hos Egedal Garden Care varetager vi grønne arealer for erhverv, boligejerforeninger, institutioner samt andelsforeninger etc. Vi har over 12 års erfaring. Har du brug for en anlægsgartner? Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Løser alle anlægsgartner opgaver

  Få en samlet løsning hos os. Vi specialiserer os i vedligeholdelse af grønne arealer og yder alle opgaver, en anlægsgartner kan tilbyde. Vi arbejder kun med erhvervskunder, da vores maskiner typisk er for store, til at kunne komme ordentlig rundt på privatejendom.

  Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Professionel og grundighed

  Når du vælger Egedal Garden Care, er du garanteret en professionel og grundig anlægsgartner med kompetencerne og maskinerne i orden. Vores mere end 12 år i branchen gør at vi har færdighederne og metoderne til at løse din opgave hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Gartner

   Søger du anlægsgartner i Slangerup?

   Egedal Garden Care holder til i Slangerup, men vi kører gerne til hele Nordsjælland. Skulle du have en virksomhed lidt udenfor Nordsjælland, så kontakt os gerne, vi kan nok finde en løsning alligevel.

   Med vores mere end 12 år som anlægsgartner, kan du være sikker på at vi kan vores kram. Vi har maskinerne til at varetage de helt store grønne områder, og henvender os derfor til erhvervskunder. Men tilbyder både træfældning for private- og erhvervskunder.

   Dem kan du læse om her.

   Klarer alle former for anlægsgartner opgaver

   Med vores ekspertise kan vi med garanti ordne din anlægsgartner opgave. Så uanset størrelsen på opgaven, så har vi maskinerne og kompetencerne til at varetage den.

   Vi skræddersyer opgaven til dine behov

   Når du indgår en aftale med os, så sørger vi for at vi altid er på bølgelængde. Det gør vi bl.a. ved at opretholde en god kommunikation. Vi aftaler altid, tid, sted, omfang af opgave og pris. På den måde bør der ikke opstå nogle konflikter mellem os. Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder.
   Beskæring og trimning - Egedal Garden Care

   Indhent et tilbud