Pil der peger til højre

Snerydning & saltning

Vi er eksperter i snerydning og saltning af veje. Mangler i nogen til at varetage denne opgave? Så lad os klare det for jer. Med vores mange års erfaring, kan vi helt sikkert finde en løsning der passer til jer. Kontakt os i dag og fortæl os om din opgave

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Erhvervsopgaver indenfor glatførebekæmpelse / vintertjeneste udføres

  Det er meget vigtigt at gardere sig imod glatføre. Jeres kunder, medarbejdere og gæster skal kunne færdes trygt og sikkert på jeres udendørs arealer.

  Vi tilbyder en fleksibel aftale om snerydning, saltning og grusning, der effektivt sikrer at det bliver en positiv oplevelse at færdes på jeres arealer.

  Snerydning og saltning for erhverv

  Vi varetager opgaver indenfor snerydning og saltning, for erhverv, kommuner, institutioner etc. Har du behov for at få en hjælpende hånd til snerydning, saltning, grusning af fortovet, indgangsarealet, parkeringspladsen eller er det hele virksomhedens eller boligforeningens arealer? Så kan vi give dig en hjælpende hånd med din opgave.

  Uanset opgavens størrelse kan du altid forvente et godt og veludført stykke arbejde, der er udført indenfor de aftalte rammer – og til den aftalte tid og pris. Kontakt os i dag og lad os udføre din opgave.

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du at få hjælp til snerydning, saltning, grusning eller andet, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig. Her tilbyder vi dig en skræddersyet pris.

  Ring os op i dag på tlf. 88 44 70 66 eller send os en mail via kontaktformularen og lad os sammen tage en dialog omkring muligheden for at vi giver en hjælpende hånd med glatføre bekæmpelse.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Indhent et tilbud