Pil der peger til højre

Feje og sug af vejkanter & brønde

Er jeres tagrender, vejkanter eller brønde, fyldt med blade og andet skidt. Så lad os rense dem for jer og udføre en feje og sug af dem . Vi har mange års erfaring med rens af tagrender for erhverv og boligforeninger. Kontakt os og lad os sammen finde en løsning der passer jer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Feje og sug

  Vi tilbyder virksomheder, boligselskaber og grundejerforeninger hjælp til at feje diverse vejkanter og sugning af brønde. 

  I takt med at der kommer mere og mere nedbør og er det vigtigt at vejkanterne og brøndene bliver renset. Vi oplever at der kan være en tendens til at glemme at feje vejkanterne. Det betyder at brøndene bliver fyldte med grus, papir, blade og cigaret skodder, hvilket igen kan betyde at regnvand ikke kan løbe hurtigt nok ud. Det medfører i værste fald forskellige former for vandskader. Derudover har det selvfølgelig også en betydning for det æstetiske udtryk. Vi sørger for din vejkant, brønd og lign. er nydelig og ren. Kontakt os i dag hvis du skal ha fejet eller suget noget op. 

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Vi tilbyder

  Vi tilbyder alle vores kunder at vi løbende fejer vejkanterne og suger brøndene. Det bliver både billigere og det gør samtidig også at virksomhederne på længere sigt vil opleve en økonomisk besparelse, hvis de vælger at investerer i en samlet løsning.

  Vores mål er at kunne tilbyde alle vores kunder et højt serviceniveau. Derfor har vi indkøbt en feje/sugemaskine der medfører at vi kan tilbyde vores kunder en effektiv og en billig service. Kontakt os i dag og så finder vi sammen en løsning på dit problem. Vi vil med glæde lave en fast aftale, hvor vi kommer ud og laver en fej og sug af vejkanter, brønde, tagrender og lign.  

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Indhent et tilbud