Pil der peger til højre

Trimning og beskæring

Vi kan klare alt indenfor trimning og beskæring. Uanset opgavens størrelse har vi helt sikkert en løsning der passer perfekt til dig. Så kontakt os allerede i dag, og lad os se hvad vi kan gøre for jer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Trimning og beskæring af høj kvalitet

  Hos Egedal Garden Care har vi mange års erfaring i branchen. Det betyder, at vi har stor erfaring og derfor tilbyder vores ekspertise inden for blandt andet trimning og beskæring. Vi tager imod alle opgaver – store og små, enkle og komplekse. Vores erfaring udruster os til, at varetage alle opgaver inden for trimning og beskæring.

  Derudover har vi, hos Egedal Garden Care, fokus på dine ønsker og behov, når vi udfører trimning og beskæring. Det betyder, at du kan forvente et højt serviceniveau og en åben dialog. Hver del af arbejdet, fra start til slut, skal være velfungerende, af høj kvalitet og have fokus på at du, som kunde, bliver tilfreds. Derfor er det vigtigt for os, at have en klar og tydelig kommunikation samt dialog. På denne måde undgår vi misforståelser og opnår på bedst vis de flotteste resultater efter dine ønsker.

  Ikke nok med vi har en masse viden og kompetencerne i orden, så benytter vi også maskiner og redskaber af høj kvalitet, så du som kunde modtager det mest optimale resultat.

  Når selve trimning og beskæring af dit grønne område er færdigt, så er vi ikke helt færdige endnu. Vi rydder nemlig altid op efter os selv, så du blot står tilbage med det fine resultat. Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig angående trimning og beskæring, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 88 44 70 66 eller via vores mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

  Egedal Garden Care - Beskæring og trimning
  Klipning af hæk - Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
  Beskæring og trimning - Egedal Garden Care

  Opnå korrekt beskæring af din bevoksning

  Trimning og beskæring af træer og buske er ofte en opgave for en faguddannet person. Du kan selvfølgelig selv trimme og beskære dine buske og træer, hvis du har de rette maskiner og redskaber til rådighed, samt har kendskab til metoderne og teknikken.

  Dog er det en klar anbefaling at få en professionel til at håndtere arbejdet. Så sikre du dig, at det rigtige udstyr bliver brugt, hvilket er med til at give dig et flot og stilfuldt resultat.

  Har et af træerne i haven vokset sig stort eller er der blot behov for beskæring af en eller flere buske i haven, kan du altid være sikker på, at der vil være professionel hjælp at hente fra Egedal Garden Care.

  Hos Egedal Garden Care har vi en faguddannet baggrund, hvorfor vi har viden og ekspertise bag os, som sammen med vores erfaring sørger for, at vi har den rette viden og de rette kompetencer, for at udføre trimning og beskæring, som både lever op til dine forventninger, men som samtidig også er sundt for din bevoksning.

  Omhyggelighed i centrum

  Når du vælger at overlade arbejdet til os, er kvalitet og omhyggelighed to væsentlige nøgleord vi arbejder ud fra.

  Vi og vores forretning er bygget på et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. For dig som kunde betyder det med andre ord, at du altid kan være sikker på, at vi er det helt rigtige valg for netop dig.

  Vi sørger for, at der ikke er nogen tvivl om hvad opgaven indebærer, så du med ro i sindet kan læne dig tilbage og være sikker på, vi udfører det, som vi gør bedst.

  Samtidig er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller andre uafklarede spørgsmål angående din forstående opgave eller andet.

  Vores service

  Hos Egedal Garden Care tilbyder vi en lang række ydelser indenfor anlægsgartnerfaget. Er du nysgerrig efter at læse mere om hvad vi kan tilbyde? 

  Så har du her mulighed for at se vores andre ydelser. Bliv inspireret til at omlægge eller skabe et helt nyt look til dit grønne område.

  Står den ydelse, du ønsker, inden for anlæg og gartneri, ikke på listen blandt vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os alligevel. Så kan vi sikkert finde en løsning, som passer til dig og dine behov.
  Plænepleje - Egedal Garden Care

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Vi udfører alle opgaver inden for trimning og beskæring

  Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange forskellige mennesker både med trimning og beskæring af træer og buske, og vi kan være med til at løse en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver. Vi løser både store såvel som små opgaver for privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner. Vi kan varetage alle tænkelige typer af opgaver – både store såvel som små. Skal hele træer fældes klarer vi også det. Kontakt os i dag, så finder vi sammen en løsning der passer perfekt til dig og dine behov.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Indhent et tilbud