Pil der peger til højre

Beplantning

Egedal Garden Care kan klare alt inden for beplantning. Vi tilbyder vores services til erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner etc. Uanset opgavens størrelse, kan vi helt sikkert hjælpe dig med din opgave. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Store såvel som små opgaver løses

  Uanset om du står og skal have udført en større og mere omfattende arbejdsopgave indenfor beplantning eller du blot har en mindre beplantningsopgave, er vi naturligvis gerne behjælpelige med at klare dette for din boligejerforeninger, institution eller virksomhed.

  Når der skal plantes nye planter, blomster, bede, buske, træer eller andet. Skal man vælge en erfaren fagmand for at sikre et godt resultat. Jordbundsforhold, lys/skygge, funktion, valg af planter osv. er alt sammen med i vores overvejelser når vi foreslår en løsning på opgaven. Vores dygtige team består af en flok kompetente fagfolk, der alle har en fælles interesse for havearbejde. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig og dit beplantningsprojekt. 

  Beplantning til erhverv, grundejerforeninger etc.

  Hos Egedal Garden Care tilbyder vi udelukkende vores services indenfor beplantning til erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner.

  Derfor har vi stor ekspertise indenfor større beplantningsopgaver og har primær erfaring med at varetage disse for vores kunder.

  Egedal Garden Care - Beskæring og trimning

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Omhyggelighed og grundighed

  Vi vægter både grundighed og omhyggelighed højt, og det er med til at sikre dig et godt resultat, hvis du vælger at overlade arbejdet med beplantning til os. Med mange års erfaring i bagagen er vi dermed godt rustet til at løse enhver opgave indenfor beplantning for dig og din virksomhed.

  Vi kan ikke mindst give dig netop det resultat, du ønsker. Med omhyggelighed og grundighed kan du være stensikker på at få et godt resultat, hvis du lader os om at varetage beplantningsarbejdet. 

  Vedligeholdelse for beplantning

  Løbende vedligeholdelsesplan for beplantningen kan aftales individuelt – og tilpasses efterhånden som det beplantede areal sætter sig. Vi finder sammen en vedligeholdelsesplan, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Kontakt os i dag og fortæl os om din opgave. 

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Indhent et tilbud