Haveservice

Hos Egedal Garden Care tilbyder vi  haveservice til alle vores erhvervskunder samt boligforeninger. Skal dine grønne områder vedligeholdes? Så kontakt os. Vi har mange års erfaring i branchen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Alle former for haveservice

  Som anlægsgartner med mange års erfaring i branchen, har vi stor erfaring med alle former for haveservice. Derfor kan vi stå for store som små opgaver, når det drejer sig om pleje og vedligeholdelse af grønne arealer. Vi hjælper hovedsageligt erhvervskunder, boligforeninger og offentlige institutioner i Nordsjælland med alt inden for haveservice. Men vi hjælper naturligvis også gerne privatkunder. Desuden er vores mange års erfaring garanti for et grundigt og omhyggeligt arbejde, som giver resultater af højeste kvalitet.

  Vi kan bl.a. stå for:

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Vi skræddersyr en aftale til jeres haveservice

  Uanset størrelsen på opgaven, og hvorvidt i har brug for hjælp i et enkeltstående tilfælde eller af flere omgange, så skræddersyr vi en aftale, der er tilpasset jeres behov. Vi lytter naturligvis til jeres ønsker, hvor vi gerne byder ind med kyndig vejledning, så i får den mest optimale løsning. Det er vigtigt for os, at i får et resultat, som I kan nyde i lang tid fremover. Desuden laver vi gerne en fast aftale med jer, så vi løbende kommer forbi og sørger for, at i har flotte og grønne arealer året rundt.

  Vi har et stort fokus på at have et højt serviceniveau ved hver opgave. Alle kunder får samme professionelle behandling, hvorfor du trygt kan overlade din opgave om haveservice til os.

  Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres behov

  Har I brug for, at vi tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer? Så er i mere end velkomne til at kontakte os. Skriv gerne til os, hvad jeres opgave og behov går ud på, via kontaktformularen eller via vores mail frp@egedal-gardencare.dk. Så vil vi vende tilbage til jer hurtigst muligt – naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Vi kan også fanges direkte på telefon 88 44 70 66 for en uforpligtende snak.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Haveservice i topkvalitet

   Haveservice er et bredt udtryk, der dækker over mange forskellige typer arbejde, teknikker og projekter. Hos Egedal Garden Care har vi gennem mange år arbejdet med haveservice i alle former og kanter. Vi kan derfor med stolthed og sikkerhed sige, at vi kan håndtere ethvert projekt du måtte stå overfor, uanset størrelse og kompleksitet.

   Vi kan assistere med både enkeltstående opgaver eller ved løbende service i form af fast havearbejde. Uanset hvad kan du være sikker på fænomenal service og upåklagelige resultater.

   Pusterum i hverdagen

   Alle fortjener et fristed hvor der kan hviles og genoplades. Hos Egedal Garden Care er haveservice mere end bare arbejde. Vi brænder for vedligeholdelse og pleje af grønne arealer og naturskønne områder og vi ved samtidig hvor stor betydning disse kan have for sindsro, afslapning og velvære. Vores havemænd gør en dyd ud af at skabe et grønt pusterum, hvor du kan føle dig fri og tage et afbræk for hverdagens stress.

   Vi hjælper kontorbygninger, boligforeninger og offentlige institutioner og andre arbejdspladser med at skabe oaser, hvor medarbejdere og beboere kan nyde den friske luft og genoplade deres batterier. Ønsker du haveservice til din egen have, hjælper vi selvfølgelig også med at skabe og pleje dit grønne fristed.

   Hvilken type haveservice har du behov for?

   Hos Egedal Garden Care kan vi hjælpe dig med enhver type haveservice. Hos vores havemænd finder du specialister med erfaring indenfor udlugning af blomsterbede og grøntsagshaver, græsslåning af dine plæner og åbne områder, vedligeholdelse af hække og krat samt beskæring af træer og buske.

   Vi kan også hjælpe med bortskaffelse af haveaffald, hvad end der er tale om materialer fra dine egne projekter eller skader fra storme eller andre kærtegn fra elementerne. Vi er hurtige og effektive, så dit grønne areal igen kan nydes.

   Haveservice med dig i fokus

   Om du har brug for hjælp til et enkeltstående projekt eller ønsker tilbagevendende service, vil resultatet være det samme. Servicen samt anlægsarbejdet vil være i topklasse. Ligegyldigt hvilken haveservice du har brug for, vil vores havemænd altid lytte til dine ønsker og behov. Derefter vil vi, baseret på disse, skræddersy en løsning du, såvel som vi, vil være tilfredse med.

   KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK OM dine BEHOV

   Hvis du har et grønt område der har brug for pleje og skal bruge hjælp, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Fortæl os om din opgave og dine behov, så vil en af vores havemænd med kendskab og erfaring indenfor dette område udforme et tilbud, der opfylder disse krav. Dette er selvfølgeligt gratis og uforpligtende.

   I er mere end velkomne til at kontakte os. Skriv gerne til os via kontaktformularen eller via vores mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi kan også fanges direkte på telefon 88 44 70 66 for en uforpligtende snak.