Plænepleje

Er jeres græsplæne blevet kedelig at se på eller fremstår den ikke lige så grøn som den plejer, så lad os sørger for din plænepleje. Vi varetager os vedligeholdelsen af jeres plæner. Kontakt os og lad os sammen finde en løsninger der passer jer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Ønsker du assistance?

  Vi kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet til en favorabel pris.

  Det er vigtigt, at man løbende sørger for at pleje sin græsplæne for, at den kan leve op til kravet om at være flot, tæt og ikke mindst slidstærk.

  En af de absolut vigtigste plejeforanstaltninger for enhver plæne er uden tvivl den regelmæssige klipning. Det skal som udgangspunkt foretages en gang ugentligt for at få et flot resultat. Med vores ekspertise og de værktøjer vi besidder, kan vi garanterer et resultat af høj kvalitet. Vi er et professionelt og effektivt firma der leverer resultater af høj kvalitet. Kontakt os i dag, så aftaler vi sammen, hvordan opgaven bedst muligt kan udføres efter dine ønsker og behov.  

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Plænepleje består af mange ting

  Udover regelmæssig klipning af plænen er det også være en god idé løbende at gøre brug af gødning for at sikre, at plænen forbliver tæt og sund.

  Vi giver dig en hjælpende hånd med mange forskellige typer af plænepleje. Vi varetager både klipning med flere forskellige typer af maskiner samt gødning, luftning, vanding og såning af græsset.

  Vi har mange års erfaring med haveservice og har i tidens løb hjulpet en række forskellige virksomheder og institutioner med plænepleje både på store og små græsarealer. Egedal Garden Care tilbyder samlede løsninger, så hvis du står med et andet anlægsproblem, kan vi sagtens håndterer det. Kontakt os i dag, så vil vi med glæde rådgive og hjælpe dig.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD