Pil der peger til højre

Plænepleje

Er jeres græsplæne blevet kedelig at se på eller fremstår den ikke lige så grøn som den plejer, så lad os sørger for din plænepleje. Vi varetager vedligeholdelsen af plæner for erhverv og boligforeninger. Kontakt os og lad os sammen finde en løsninger, der passer jer.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Ønsker du assistance til plænepleje?

  Vi kan give dig en hjælpende hånd med arbejdet til en favorabel pris.

  Det er vigtigt, at man løbende sørger for at pleje sin græsplæne for, at den kan leve op til kravet om at være flot, tæt og ikke mindst slidstærk.

  En af de absolut vigtigste plejeforanstaltninger for enhver plæne er uden tvivl den regelmæssige klipning. Det skal som udgangspunkt foretages en gang ugentligt for at få et flot resultat. Med vores ekspertise og de værktøjer vi besidder, kan vi garanterer et resultat af høj kvalitet. Vi er et professionelt og effektivt firma der leverer resultater af høj kvalitet. Kontakt os i dag, så aftaler vi sammen, hvordan opgaven bedst muligt kan udføres efter dine ønsker og behov.  

  118 Synes godt om i alt

  ★★★★★

  Google logo
  Alexander Svane

  ★★★★★

  Google logo
  Mads Rasmussen

  Plænepleje består af mange ting

  Udover regelmæssig klipning af plænen er det også være en god idé løbende at gøre brug af gødning for at sikre, at plænen forbliver tæt og sund.

  Vi giver dig en hjælpende hånd med mange forskellige typer af plænepleje. Vi varetager både klipning med flere forskellige typer af maskiner samt gødning, luftning, vanding og såning af græsset.

  Vi har mange års erfaring med haveservice og har i tidens løb hjulpet en række forskellige virksomheder og institutioner med plænepleje både på store og små græsarealer. Egedal Garden Care tilbyder samlede løsninger, så hvis du står med et andet anlægsproblem, kan vi sagtens håndterer det. Kontakt os i dag, så vil vi med glæde rådgive og hjælpe dig.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Hvad er plænepleje og hvorfor er det nødvendigt?

   Har i prøvet at gro en flot plæne til jeres grønne område, men tingene er ikke lige gået efter planen? Der kan ske meget med ens plæne, og det er ikke altid at den kommer til at se ud som man gerne vil have. Derfor tilbyder vi plænepleje til jeres græsplæne og grønne arealer, så I ikke behøver at studere den kunst, det kan være at vedligeholde en plæne, så den står pæn og nydelig.

   På den måde kan I fokusere på at drive jeres forretning og skabe vækst. En nydelig plæne er det første en kunde møder, når de skal ud til møde, og derfor skaber det et godt førstehåndsindtryk med en flot og nydelig plæne.

   Plænepleje er vedligeholdelse og opretholdelse af sin græsplæne. Der findes utallige af forskellige metoder til at gøre dette, og det er bl.a. derfor vi er sat i verden. Vi har erfaring indenfor området, og dette kan blive til fordel for jeres virksomhed. I er altså i trygge hænder hvis I vælger os til at pleje jeres plæne og grønne områder.

   Plænepleje er nødvendigt for dig som sætter pris på en flot græsplæne, og som gerne vil have en nydelig plæne, uden selv at stå for plejen.

   Pris på plænepleje

   Prisen på plænepleje er meget varierende fra kunde til kunde. En af de faktorer, der påvirker prisen er blandt andet størrelsen på plænens areal. Derudover spiller tillægsydelser også en rolle i forhold til prisen.

   Hos Egedal Garden Care tilbyder vi et 100% uforpligtende tilbud på plænepleje. Da plænepleje er svært at prissætte, er I mere end velkommen til at kontakte os. Når vi har flere detaljer om din virksomheds ønsker og behov ved jeres plæne, kan vi tilbyde jer et unikt tilbud, skræddersyet til netop jeres behov.

   Er I interesseret i plænepleje? Så er I mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Vi vender tilbage til jer hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på opgaven.

   Hvad kan vi gøre for jeres virksomhed?

   Vi, hos Egedal Garden Care, er sat i verden for at vedligeholde grønne arealer. Vi kan derfor hjælpe jer med plænepleje og vedligeholdelse af en flot og nydelig græsplæne samt grønne arealer. 

   Dette indebærer fx regelmæssig klipning af plæne, hvor vi er i besiddelse af det helt rette værktøj, som kan garantere et resultat af høj kvalitet. Vi kan ydermere tilbyde fjernelse af mos, pletter og udtørret græs fra jeres plæne så den står flot og grøn.

   Indhent et tilbud