Pil der peger til højre

Anlægsgartner Ølstykke

Professionel anlægsgartner med mere en 12 års erfaring i branchen. Vi har kompetencerne og redskaberne til at løfte enhver opgave. Bor du Ølstykke, er vi derfor det oplagte valg af anlægsgartner. Vi løser alle opgaver, store som små, for både private- og erhvervskunder.

Anlægsgartner i Ølstykke med dine behov i fokus

Hos Egedal Garden Care lever vi op til, det vi lover. Vi lever nemlig af at levere tilfredstillende resultater i høj kvalitet. Vores anlægsgartnere har alle grønne fingre, og er meget ærekære omkring udførslen af deres arbejde.
 
Du kan derfor forvente at deres egne forventninger til arbejdet, som minimum, er på niveau med dine. Vores grundige arbejde afspejles i vores stolte 5 ud af 5 stjerner på Google
Haveservice - Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
Egedal Garden Care - Beskæring og trimning

Din lokale anlægsgartner i Ølstykke

Med hovedsæde i Slangerup er det selvsagt, at vi ofte arbejder som anlægsgartnere i Ølstykke. Bor du eller din virksomhed i Ølstykke, vil en fast serviceaftale på eksempelvis haveservice eller plænepleje, nemt kunne aftales.
Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en anlægsgartner i Ølstykke.

Vores ydelser

Vi er alsidige anlægsgartnere i Ølstykke og kan derfor løse enhver opgave på grønne arealer. Nedenfor kan du få et hurtigt overblik over vores mest populære ydelser. Ser du ikke, det du ønsker på listen, er du mere end velkommen til at ringe til en uforpligtende snak på 88 44 70 66. Vi tilbyder hjælp med plænepleje, trimning og beskæring, snerydning og saltning, træfældning, beplantning, haveservice, rensning af tagrender og feje og sug.

Anlægsgartner til erhverv?

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til alle typer af erhvervskunder, lige fra boligforeninger til institutioner.

Vores primære kunder er erhvervskunder, hvilket giver os den fornødne erfaring og know-how, som kræves for at bevare et godt forhold til jer som erhvervskunder.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan passe og pleje jeres grønne områder. Ring på 88 44 70 66, eller kontakt os igennem formularen her.

Indhent et tilbud