Anlægsgartner Ballerup

Leder du efter en anlægsgartner i Ballerup med kompetencerne og erfaringen i orden? Så er du landet det rigtige sted. Vi har mere end 12 års erfaring som anlægsgartner og vi har udført mange opgaver i Ballerup og omegn.

Professionel anlægsgartner i Ballerup

Vi varetager primært større projekter, men hører gerne fra dig uanset størrelsen på opgaven. Alt fra offentlige institutioner, boligforeninger og til private. Hos Egedal Garden Care kan du altid forvente en professionel behandling, ekstraordinært højt serviceniveau og det ypperste kvalitetsarbejde. Vi er omhyggelige og grundige, samtidig med at vi er effektive.

Vi fastlægger altid, tid, sted, pris og omfang af opgaven. På den måde bør der ikke opstå nogle konflikter mellem os. Vi har dog erfaret at idet vi kun er mennesker, kan der opstå fejl eller misforståelser. Skulle det ske, så kontakt os med det samme, så kommer vi og løser problemet med det samme. Vi ønsker nemlig udelukkende glade og tilfredse kunder.

Kontakt os i dag og lad os blive din fortrukne anlægsgartner i Ballerup.

Have pleje af busk
Egedal Garden Care Beskæring af busk

Vi plejer dine grønne arealer

Vi speciallaver en aftale til dig, da det kan være meget forskelligt hvad en kunde vil have foretaget, samt hvor mange gange vi skal komme og vedligeholde. Det er noget vi aftaler fra kunde til kunde, da behovet sjældent et ens. Ønsker du fast vedligeholdelse en gang om ugen, eller en gang om måneden, så finder vi ud af det.

Det er vigtigt at pleje have og grønne arealer, da det oftest er det første man møder ved en bolig eller bygning. Det kan derfor give et godt eller mindre godt indtryk alt efter hvad man bliver mødt af. Det kan øge arbejdsglæden eller efterlade kunder, beboere eller lign. med et godt indtryk da det gør noget for sindet, at se en flot og velholdt have/område.

Vores mange års erfaring er jeres garanti for, at i får et godt resultat hver gang. Vi udfører alle opgaver med omhu og grundighed, og har udført mange projekter gennem årene. Vi kan derfor med garanti hjælpe dig også.

Kontakt os og lad os bevise hvorfor vi skal være din fortrukne anlægsgartner i Ballerup

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os gerne. Vi rådgiver gerne og giver også et uforpligtende tilbud. Kontakt os via vores kontaktformular, skriv til os på mail: frp@egedal-gardencare.dk, eller ring til os på 88 44 70 66, så finder vi en løsning der passer dig.