Pil der peger til højre

Anlægsgartner Lyngby

Egedal Garden Care er et kompetent hold af anlægsgartnere med over 12 års erfaring i branchen. Hos os finder du et bredt udvalg af services og ydelser vedrørende anlægsgartnerfaget. Blandt vores medarbejdere finder du kompetente og dygtige fagfolk med ekspertise med mange aspekter af faget. Så hvis du har behov for en anlægsgartner i Lyngby er vi det rette og sikre valg for dig.

Erfarende anlægsgartnere

Gennem mere end 12 års erfaringer indenfor gartneri, har vi udviklet kompetencerne og færdighederne til at varetage dine behov, og levere resultater og løsninger af højeste kvalitet. Vores medarbejdere er kvalitetsbevidste, og leverer altid et upåklageligt stykke arbejde. Indgår du et samarbejde med os, vil du få adgang et bredt katalog af specialister. Du kan derfor forvente professionelt udført arbejde der vil glæde og gavne, om du ønsker vores hjælp en enkelt gang, eller ønsker en fast aftale.

Vi går altid efter at overskride dine forventninger, ligegyldigt størrelse eller kompleksiteten af din opgave. Dog behøve du ikke tage vores ord for gode. Vi er nemlig stolte over at kunne fremvise vores 5 ud af 5 stjerner på google.

Haveservice - Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
Egedal Garden Care - Beskæring og trimning

Vores ydelser

Som vi nævnte tidligere finder du hos os eksperter i mange aspekter af gartneri. Derfor kan vi tilbyde en lang liste af services, af en kvalitet der er svær at overgå.
Nogle af de hyppigste typer opgaver vi udfører er, plænepleje, Trimning og beskæring, Træfældning, Haveservice, Beplantning, Snerydning og saltning, tagrenderensning, og Fejning og sugning. Er dit behov ikke repræsenteret her, skal du ikke frygte. Vi tilbyder flere services. Så hvis du har et andet behov, skal du ikke tøve med at kontakte os. Sammen er vi sikker på at finde den rette løsning til dig.

Anlægsgartner til Østsjælland

Vi har hovedsæde i byen Slangerup, men vi tilbyder vores service og ekspertise til det meste af Øst – og Nordsjælland. Vi kører så snart du ved hvad du ønsker, og forlader dig først når arbejdet er udført og opfylder dine behov. Vores fleksibilitet sikre at du kan få professionel gartnerarbejde udført præcist hvor og hvornår du har brug for det. Vi kan både håndtere enkeltstående projekter, såvel som faste aftaler.

Hjælp til foreninger, intuitioner og virksomheder

Vores største kompetencer og hoved fokus ligger i arbejde med pleje og vedligeholdelse af grønne arealer. Som anlægsgartner i Lyngby tilbyder vi løsninger og services der matcher dine ønsker og behov. Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du et konkret ønske du vil have opfyldt? Fortæl os om dine tanker, så sender vi et gratis og uforpligtigende tilbud. Ring til os på 88 44 70 66, eller udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt. frp@egedal-gardencare.dk, eller ring til os på 88 44 70 66, så finder vi en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud