Pil der peger til højre

Anlægsgartner i Skævinge

Mangler du en erfaren anlægsgartner i Skævinge? Vi har mere end 12 års erfaring inden for faget og tilbyder et bredt spektrum af ydelser inden for anlægsarbejde. Vores virksomhed ligger i Stenløse, kort fra Skævinge. Så hvis du står og mangler en lokal og professionel anlægsgartner i Skævinge, så er vi den rette virksomhed for dig.

Professionel og erfaren anlægsgartner

Vi udfører mange forskellige typer af opgaver inden for anlægsfaget, hvorfor vi har stor erfaring inden for en bred vifte af ydelser. Derfor er vi i stand til, at tilbyde vores kunder grundige løsninger, som passer til både private, erhverv og institutioner.

Med vores mange års erfaring i branchen har vi kompetencerne og evnerne til at lavere professionelle resultater. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsbevidst arbejde, hvilket samtidig betyder, at vi går op i processen og dialogen med kunden.

Vores kompetente medarbejdere er passioneret inden for faget og i deres arbejdsgange, hvorfor de også selv har høje forventninger til deres arbejde.

Når du indgår i et samarbejde med os, vil du opleve anlægsarbejde i Skævinge af høj kvalitet og med kunden i fokus. Vi er stolte af at have fået 5 ud af 5 stjerner på Google fra vores kunder.

Beplantning - Haveservice - Egedal Garden Care
Anlægsgartner - Beskæring og trimning

Lokal anlægsgartner i Skævinge

Vi kører primært i Nordsjælland og tilbyder derfor gerne vores ydelser i Skævinge. Derfor kan du roligt regne med os, som din lokale anlægsgartner i Skævinge.

Vi kører ud hver dag og kommer derfor gerne forbi og varetager de opgaver, som du ønsker.

Samtidig er vi yderst fleksible i forhold til vores aftaler angående anlægsarbejde, således at vi får det passet ind efter dit behov og dine ønske.

Vores ydelser

Som professionel anlægsgartner i Skævinge tilbyder vi en bred vifte af ydelser. Vores ydelser består af mange diverse opgaver, som du kan læse mere om i menuen herunder.

Hvis du ønsker hjælp til anlægs- eller havearbejde, som ikke står listet nedenfor, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon 88 44 70 66, så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Lokal anlægsgartner i Skævinge

Vores kompetencer ligger i arbejdet med grønne arealer. Som anlægsgartner i Skævinge, tilbyder vi derfor vores serviceaftaler til private, erhverv og institutioner. Ønsker du at vide mere omkring hvordan vores egenskaber og faglige kompetencer passer på jeres behov? Så er du velkommen til at kontakte os og modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 88 44 70 66, eller udfyld formularen her. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Indhent et tilbud