Pil der peger til højre

Anlægsgartner Stenløse

Hos Egedal Garden Care er vi kompetente anlægsgartnere med over 12 års erfaring. Vi tilbyder et bredt spektrum af ydelser vedrørende alt inden for anlægsarbejde. Vores virksomhed ligger i nabobyen til Stenløse, og er derfor det perfekte valg for dig, som er på udkig efter en dygtig og professionel anlægsgartner i Stenløse.

Erfaren anlægsgartner

Med vores mange års erfaring i branchen, har vi kompetencerne og evnerne til at levere de bedste resultater til vores kunder.

Vi mener, at godt arbejde er yderst vigtigt, og vi går derfor altid meget op i at levere resultater i den bedste kvalitet. Alle vores dygtige ansatte har høje forventninger til dem selv og deres arbejde.

Indgår du et samarbejde med os, vil du derfor opleve, at kvaliteten af vores arbejde vil være høj, ligeledes vil vores serviceniveau.

Du behøver ikke at tage vores ord for gode. Vi er stolte af at have fået 5 ud af 5 stjerner på Google fra vores kunder.

Beskæring og trimning - Egedal Garden Care

Vores ydelser

Som nævnt tidligere tilbyder vi et bredt spektrum af ydelser. Vores dygtige ansatte arbejder til hverdag med alsidige opgaver som anlægsgartnere i Stenløse. Herunder vil du kunne læse mere om vores faste ydelser. Hvis du vil vide mere om hver enkelt ydelse, kan du klikke på knappen læs mere, som kommer frem, når du holder musen over vores forskellige ydelser.

Ønsker du hjælp til anlægs- eller havearbejde, som ikke står listet herunder? Giv os et kald på 88 44 70 66, så tager vi en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper også boligforeninger, offentlige institutioner og andre erhvervskunder

Vores kernekompetencer ligger i arbejdet med grønne arealer. Vores anlægsgartner i Stenløse, tilbyder derfor serviceaftaler tilpasset jeres behov. Vil du gerne vide mere omkring hvordan vores egenskaber og faglige kompetencer passer på jeres behov, samt modtage et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon 88 44 70 66. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Lokal anlægsgartner i Stenløse

Da vores virksomhed ligger i nabobyen, til Stenløse, nemlig Slangerup, kan du roligt regne med os som din lokale anlægsgartner i Stenløse. Vi kører ud hver dag og kommer gerne et smut forbi Stenløse. Vi er desuden yderst fleksible i forhold til faste aftaler på haveservice af enhver art.
Tagrenderensning - Egedal Garden Care

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

Hvis du står over for et projekt, hvor du skal bruge en dygtig anlægsgartner i Stenløse, så kontakt os endelig. Fortæl os om dine tanker og idéer angående dine grønne anlæg i Stenløse, så laver vi et uforpligtigende og gratis tilbud. Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 88 44 70 56 eller på mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud