Pil der peger til højre

Anlægsgartner i Slagslunde

Egedal Garden Care er din lokale og professionelle anlægsgartneri Slagslunde. Vi har mere end 12 års erfaring i branchen og tilbyder ydelser med kunden i fokus og hvor kvaliteten og grundigheden er i højsædet. Lad os snakke sammen om hvilken løsning der passer til dig.

Grønne anlæg i Slagslunde

Grønne områder og anlæg kan gøre en stor forskel. I det private kan en grøn og velholdt have være med til at give ro og til at skabe tid. Du slipper for at slå græsset, pleje hækken og bedene.

Samtidig hvis du ønsker at lave om i din have af den ene eller den anden grund, så kan vi også hjælpe dig med det.

Som anlægsgartner i Slagslunde har vi stor erfaring med at anlægge bede og grønne anlæg, som vores kunder kan nyde mange år frem. Med vores over 12 års erfaring i branchen har vi prøvet lidt af hvert og kan derfor nemt rådgive dig, så vi sammen er i stand til at finde en løsning, som lever op til dine behov og ønsker.

Hos Egedal Garden Care har vi grønne fingre og går meget op i vores håndværk. Hvad end vi skaber resultater for private, institutioner eller erhverv, så er vores mission hver gang, at levere grundige og flotte anlægsløsninger, som lever op til vores kunders forventninger.

Plænepleje - Egedal Garden Care

Vores ydelser

Ønsker du at se hvilke ydelser vi tilbyder inden for anlægsarbejde, som din lokale anlægsgartner i Slagslunde i Nordsjælland, så har du mulighed for at læse med nedenfor. Gennem vores mange år i branchen er vi kommet omkring mange opgavetyper hvorfor vi leverer diverse løsninger og kan tilbyde rådgivning og vejledning som gavner dig.

Hvis du ønsker hjælp til anlægs- eller havearbejde, som vi ikke har uddybet nedenfor, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at få fat i os på telefon 88 44 70 66. Vi tilbyder en uforpligtende samtale angående hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt din anlægsgartner i Slagslunde

Skal der ske noget nyt med dine grønne anlæg eller ønsker du hjælp til vedligeholdelse heraf? Så kan vi, hos Egedal Garden Care, hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag på telefon 88 44 70 56 eller via mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at få mere at vide om dine ønsker angående anlægsarbejde.

Indhent et tilbud