Pil der peger til højre

Anlægsgartner i Frederikssund

Står din virksomhed og mangler en professionel anlgæsgartner i Frederikssund? Så er Egedal Garden Care den rigtige samarbejdspartner til dig. Vi har 12 års erfaring og tilbyder en bred vifte af alsidige ydelser til dig og din virksomhed.

Mangler din virksomhed en anlægsgartner?

Har din virksomhed beliggenhed i Frederikssund og mangler en erfaren anlægsgartner til at varetage jeres grønne områder? Vi har været i branchen i lang tid og har mere end 12 års erfaring indenfor faget. Med vores store erfaring bag os tilbyder vi en bred vifte af forskellige services inden for gartnerfaget. Mangler din virksomhed en professionel og lokal anlægsgartner i Frederikssund, så står vi klar til at løfte opgaven.

Erfaren anlægsgartner

Hos Egedal Garden Care har vi meget erfaring indenfor faget, og har været i branchen i mere end 12 år. Vores personale er kompetente, og har udført et utal af forskellige opgaver. Derfor er du altid i trygge hænder når du vælger os til at varetage dine grønne områder i Frederikssund.

Vi sætter pris på at få dine grønne områder til at stå flot og nydeligt. Dette opnår vi gennem professionel vedligeholdelse. Vi mener at et vedligeholdt og nydelig grønt område er med til at skabe ro. Samtidig giver det et godt førstehåndsindtryk for dine kunder, når de besøger din virksomhed. Med vores professionelle kompetencer i kombination med vores professionelle maskiner, kan vi tilbyde vedligeholdelse af grønne områder, plænepleje, beplantning, rensning af tagrender, snerydning, trimning og beskæring samt træfældning og meget mere.

Hos Egedal Garden Care skaber vi en løsning til din virksomhed, som er skræddersyet til jeres behov. Vi tilbyder vores services til bl.a. virksomheder, boligejerforeninger og andelsforeninger.

Lokal anlægsgartner i Frederikssund

Da vores virksomhed ligger i Slangerup, har vi kunder i og omkring de nærliggende byer ved og omkring Nordsjælland. Derfor er vi det rette valg for din virksomhed, som skal bruge en kompetent og professionel anlægsgartner i Frederikssund.

Lyder dette som noget for din virksomhed? Så er I mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, skrive over mail eller ringe over telefon – vores personale sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller andet.

Hos Egedal Garden Care tilbyder vi blandt andet: 

Plænepleje - erhverv - Egedal Garden Care

Ønsker du et tilbud?

Vi har de nødvendige færdigheder, til at varetage jeres grønne områder. Vi tilbyder et komplet udvalg af serviceydelser, der spænder fra beplantning til snerydning. Vi har stor erfaring med vores arbejdsområder og mange glade kunder i Nordsjælland. Vores kunder ved, at vi kan give dem den højeste kvalitet og værdi for hver krone, de bruger. Vi er dedikerede til at give en personlig service, og indfri ethvert behov.

Vi er stolte af, at være din pålidelige lokale anlægsgartner til virksomheder i Frederikssund og omegn. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Du har mulighed for at kontakte os på 88 44 70 66 eller på mail frp@egedalgardencare.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et tilbud