Pil der peger til højre

Anlægsgartner i herlev

Ønsker du hjælp fra en anlægsgartner i Herlev? Hos Egedal Garden Care har vi mere end 12 års erfaring indenfor branchen, og vi står altid klar til at hjælpe dig med dine grønne arealer, eller hvis du overvejer at få nogle skabt. Sammen kan vi skabe en en løsning, der passer til dig.

Grønne anlæg i herlev

Et velplejet og velholdt grønt område kan både være godt for arbejdsmoralen på arbejdspladsen. Din virksomheds kunder får herudover også et godt førstehåndsindtryk. Har du en bolig i Herlev, kan din have fungere som et sted, der giver dig ro og hvor du har frihed til at nyde mange stunder og skabe minder.

Med over 12 års erfaring som anlægsgartner i blandt andet Herlev, kan vi sikre resultater i høj kvalitet, uanset områdets størrelse og floraens kompleksitet. Vi udfører alle typer opgaver forbundet med gartneri. Hvis du har brug for en anlægsgartner i Herlev, er vi de rette til jobbet.

Hos Egedal Garden Care har vi grønne fingre og vi går meget op i vores håndværk samt de resultater vi leverer. Vi gør en dyd ud af at skabe et rum til dig, som du kan nyde – hvad end det er i det private eller i erhvervshenseende. 

Gennem vores mange år i branchen har vi lært, at ikke to virksomheder eller private hjem er ens. Derfor går vi altid det ekstra skridt, for at skabe skræddersyede løsninger, som passer til dine behov. Ligegyldigt om du ønsker en ugentlig eller månedlig vedligeholdelsesaftale til dine grønne anlæg i Herlev, så står vi klar til at hjælpe dig.

Haveservice - Beskæring og trimning - Egedal Garden Care

Kompetent anlægsgartner i Herlev

Hos Egedal Garden Care har vi arbejdet med store som små opgaver, gennem vores tid i branchen – også i Herlev. Uanset størrelsen på den opgave som du står overfor, så kan vi hjælpe dig. Vi står altid klar til at høre om dine projekter, opgaver og tanker til dine grønne anlæg i Herlev.

Vi kan håndtere opgaver fra blandt andet offentlige institutioner, private, boligselskaber, virksomheder og alt derimellem. Hos Egedal Garden Care, er kunden i fokus. Det betyder, at vores job handler om at forene din vision med virkelighed.

Vi vægter dine behov og ønsker som noget af det vigtigste i vores samarbejde. Vi forventningssafstemmer altid med dig. Dette gør vi for at skabe en gennemsigtighed af vores arbejde, men også for at undgå misforståelser.

Anlægsgartner - Beskæring og trimning

Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet i de nyeste metoder, værktøjer og teknikker. På den måde er vi altid i stand til at levere flotte resultater på moderne vis. Dette gør også, at vi altid kan tilbyde vores kunder kompetent rådgivning. Vores arbejde er ikke færdig, før vi har leveret et resultat, som vi kan være 100% stolte af og som du elsker. 

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

Hvis du står over for et projekt, hvor du skal bruge en dygtig anlægsgartner i Herlev, så kontakt os endelig. Fortæl os om dine tanker og idéer angående dine grønne anlæg i Herlev, så laver vi et uforpligtigende og gratis tilbud. Hvis du ønsker at høre mere, kan du kontakte os på telefon 88 44 70 56 eller på mail frp@egedal-gardencare.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indhent et tilbud