Pil der peger til højre

Anlægsgartner Hillerød

Leder du efter en anlægsgartner i Hillerød? Vi har mere end 12 års erfaring inden for området og står klar til, at hjælpe dig med dine grønne arealer. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning der passer dig.

Grønne fingre til din have

Vi går meget op i vores håndværk og gør altid en dyd ud af at få dine grønne arealer til at fremstå så flotte som muligt. Vi ved dog godt, at alle kunder ikke er ens, derfor laver vi altid skræddersyede løsninger som passer til dine behov og krav. Så hvad end du kunne tænke dig en ugentlig eller månedlig vedligeholdelses aftale eller noget andet, så står vi klar til at hjælpe dig.

Det er vigtigt at få plejet sine grønne arealer regelmæssigt, da det er noget af det første man møder ved en bolig eller andet. Det er derfor vigtigt at vedligeholde arealerne, så hvem end der måtte komme forbi, kan få glæde af dem. Med vores mange års erfaring, kan vi sikre dig et godt resultat hver gang. Vi udfører alle slags opgaver inden for området og klarer dem alle, med omhu og grundighed. Vi kan med garanti også være din anlægsgartner i Hillerød!

Haveservice - Beskæring og trimning - Egedal Garden Care
Plænepleje - Egedal Garden Care

Kompetent anlægsgartner i Hillerød

Vi udfører primært større opgaver, men hører meget gerne fra dig, uanset størrelsen. Vi udfører opgaver for alle lige fra offentlige institutioner, boligforeninger til private. Hos Egedal Garden Care kan du altid forvente, at få en professionel behandling samt et højt serviceniveau.

Vi går meget op i at du som kunde får dine ønsker og behov opfyldt. Derfor aftaler vi altid tid, sted og pris inden vi påbegynder en opgave. Dette gør vi til dels for at der ikke opstår misforståelser imellem os, men også for at du kan være helt tryg ved processen. Vi har i årenes løb forbedret vores teknikker og metoder. Dog må vi også konstatere, at vi kun er mennesker så fejl kan ske. Hvis det skulle være tilfældet, skal du kontakte os med det samme, så kommer vi og retter op på det. Vi går ikke før, både du og vi er 110% tilfredse med det færdige resultat.

Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning

Kunne du tænke dig, at høre mere om hvorfor vi skal være din foretrukne anlægsgartner i Hillerød eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud. Så skal du være mere end velkommen til, at ringe til os på 88 44 70 56 eller skrive en mail på frp@egedal-gardencare.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et tilbud